Restaurant Ariniș

meniu | bar 

Restaurant Ariniș este un restaurant à la carte

ce reușește, prin preparatele savuroase pregătite de echipa noastră de top, să ducă experiența gastronomică la cu totul alt nivel.

Cu o ambianță elegantă, ce îmbină elementele moderne cu cele clasice, am creat un spațiu potrivit pentru a-ți cuceri papilele gustative cu savoare culinară.
Locația de poveste, atmosfera plăcută, licorile fine recomandate de ospătari pasionați de meseria lor completează perfect orice preparat servit în restaurantul Ariniș.
Echipa tânără și ambițioasă te va convinge prin atitudine să revii, indiferent dacă ești sau nu cazat la noi.

64 de locuri

Capacitate 64 de locuri

Mic dejun inclus

Mic dejun inclus în prețul de cazare

Bar și Lobby

Bar și Lobby pentru relaxare

Loc de joacă

Loc de joacă pentru copii

Meniu

Meniul este unul variat îmbinând tradiționalul cu modernul.
Meniul este unul variat îmbinând tradiționalul cu modernul. Majoritatea alimentelor de bază sunt din surse locale, de la producători autorizaţi. Vizitatorii îşi pot începe dimineaţa cu faimoasele ouă Benedict sau o delicioasă omletă ţărănească ori, de ce nu, cu clătite cu somon, pot continua ziua cu o ciorbă Rădăuţeană tradiţională ori una „dreasă”, cu afumătură, pot savura un pui chinezesc sau un piept de raţă cu cartofi dulci şi sos de mango ori o tochitură bucovineană.

Experienţe culinare deosebite

Pentru cei dornici de experienţe culinare, nu lipsesc nici meniuri precum file de păstrăv cu cremă de brânză şi afine, cotlet de miel în crustă şi cartofi chips sau muşchi de vită cu sos de rodie şi piure de cartofi mov, iar la final, pot încheia cu deserturi precum „5 straturi de plăcere”, „cuşma lui Guguţă”, cheesecake cu mentă şi ciocolată ori cu papanaşi tradiţionali.

Bar

„Poate că băutura nu este răspunsul, dar cu siguranţă te ajută să uiţi întrebarea!”
Barul bine pus la punct şi bogat în oferte menite să întreţină buna dispoziţie are ca motto un text amuzant, expus la intrare – „Poate că băutura nu este răspunsul, dar cu siguranţă te ajută să uiţi întrebarea!”

Lobby Bar

Loc de joacă pentru copii

Spațiul de joacă creat în interiorul locației este pregătit să-i întâmpine pe cei mici cu aventuri nebănuite în “pădurea fermecată”. Aici pot simți veselia pură și își pot face prieteni.

Fotografii restaurant