Grădină de vară
terasă | foișor | spațiu de joacă

Grădina noastră magică

atent amenajată până la cele mai mici detalii, este o oază de liniște și recreere, ce se încadrează perfect în peisajul natural de la marginea pădurii.

Înconjurată de munte, râu și codru des, inundată de soare și stare de bine, grădina este perfectă pentru petrecerea timpului în natură, la soare şi aer curat.
La terasă poți savura o băutură răcoritoare, în timp ce copiii se distrează la spațiul de joacă sau te poți retrage în foișor pentru o petrecere privată cu prietenii.

Terasă

cu priveliște spre Piatra Pinului

Spațiu de joacă

diverse instalaţii, tobogane, leagăne, căsuțe și trambulină

Foișor

perfect pentru evenimente private (aniversare, botez, masă câmpenească, petrecere tematică etc.).

Parcare privată

parcare privată gratuită, cu supraveghere video

2 stații electrice

servicii de încărcare pentru mașinile electrice.

Terasă

Odată cu încălzirea vremii, tot mai multă lume este tentată să îşi petreacă timpul şi să savureze mâncarea şi o băutură bună afară, pe terasă.
Priveliștea este chiar spre Piatra Pinului, formaţiune geologică celebră în zona Gura Humorului, mai ales după ce, prin anii ‘70, un student a descoperit acolo fosila unei vietăţi preistorice, unică în zonă.
  • Capacitate 60 locuri
  • Priveliște munte
  • Cocktail

Foișor

Creat la marginea pădurii, foișorul este perfect pentru evenimente private (aniversare, botez, masă câmpenească, petrecere tematică etc.).

Cu o capacitate de 40 de locuri, acesta este dotat cu șemineu, grătar, plită, chiuvetă, iar pereții din sticlă îți oferă o priveliște minunată spre nemărginita pădure.

  • Capacitate 40 locuri
  • Priveliște munte
  • Grătar - proțap

Spațiu de joacă

Diverse instalaţii, tobogane, leagăne, căsuțe și trambulină, special puse la dispoziția copiilor, le vor potoli pofta de joacă și o vor stârni pe cea de mâncare.
Între timp, părinţii se pot bucura de timp liber la terasă, cu prietenii, urmărindu-i îndeaproape şi pe cei mici, care se joacă în condiţii de siguranţă.

Parcarea privată gratuită

Parcarea privată gratuită, cu supraveghere video este o altă facilitate oferită pentru siguranța și confortul oaspeților noștri.

2 Stații electrice

La Piatra Pinului Ski & Spa beneficiați de servicii de încărcare pentru mașinile electrice. Tehnologia permite încărcarea rapidă a patru mașini simultan. Serviciul este disponibil exclusiv oaspeților hotelului, pe tot parcursul zilei. Cele două stații de încărcare sunt amplasate în parcare și sunt compatibile cu toate mărcile de mașini electrice.

Fotografii exterior